'De afspraak was dat ik twee jaar voor Heerenveen zou spelen, tot aan het WK'

'De afspraak was dat ik twee jaar voor Heerenveen zou spelen, tot aan het WK'

14-03-2018 12:22
28

Het is nog maar de vraag of Reza Ghoochannejhad ook ná de zomer nog voor sc Heerenveen speelt. In principe is de Iraanse spits van plan om op zoek te gaan naar een nieuw avontuur. 

In de zomer van 2016 legde Heerenveen Ghoochannejhad (30) voor twee jaar vast. Eerder speelde de international voor onder meer Charlton Athletic en Standard Luik. Ghoochannejhad signeerde een tweejarig contract in Friesland. Zijn verbintenis loopt nu dus bijna af. 

"De afspraak was dat ik hier twee jaar zou spelen, tot aan het WK in Rusland. Wat er daarna gebeurt, laat ik nog open", zegt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. 

De eerste maanden van het huidige seizoen verliepen moeizaam. Er 'speelden wat dingen buiten het veld', wil Ghoochannejhad daar over kwijt. "Daardoor kon ik mij niet optimaal op het voetbal richten. Het is uitgesproken met de mensen met wie het uitgesproken moest worden, nu is het klaar. Verder wil ik er niets over kwijt. Ik heb in de eerste seizoenshelft gewoon veel te weinig gebracht, niet wat ik kán brengen."