'Torenhoge vraagprijs Chelsea: Batshuayi kan duurste BL-speler ooit worden'

'Torenhoge vraagprijs Chelsea: Batshuayi kan duurste BL-speler ooit worden'

14-03-2018 19:30
10

Michy Batshuayi heeft in korte tijd indruk gemaakt bij Borussia Dortmund. De Duitse topclub wil de 24-jarige spits dan ook graag definitief vastleggen, maar moet dan wel over de brug komen.

Batshuayi wordt sinds januari gehuurd van Chelsea. In de overeenkomst is echter geen optie tot koop opgenomen. In Londen heeft men er namelijk vertrouwen in dat de spits nog een succes kan worden. Toch wil Dortmund gesprekken aanknopen over een definitieve transfer.

Volgens La Dernière Heure zal Dortmund een flinke zak met geld op tafel moeten leggen. Er wordt gewag gemaakt van een vraagprijs van zestig miljoen euro. Als Die Schwarzgelben dat bedrag ook écht willen betalen, is Batshuayi meteen een record rijker, want in de geschiedenis van de Bundesliga kostte geen enkele speler ooit meer. Corentin Tolisso, middenvelder van Bayern München, spant momenteel de kroon met 41,5 miljoen.

Batshuayi was in zes competitieduels al goed voor vijf goals. Hij scoorde zondag twee keer tijdens de 3-2 zege op Eintracht Frankfurt.