'Grote transferplannen bij Everton; ook verkennende gesprekken met Brands'

'Grote transferplannen bij Everton; ook verkennende gesprekken met Brands'

14-03-2018 20:36
24

Everton heeft grote plannen op de zomerse transfermarkt. The Toffees willen in elke linie een Engelse versterking van naam binnenhalen, melden diverse Britse kranten. Ook Marcel Brands is nog altijd in beeld op Goodison Park.

Volgens The Times wil manager Sam Allardyce, mocht hij volgend seizoen nog aan het roer staan op Goodison Park, Phil Jones aantrekken. De verdediger heeft een aflopend contract, maar Manchester United heeft nog wel een optie om dat met een jaar te verlengen. Jones is hoe dan ook geen vaste waarde op Old Trafford, waardoor Allardyce zijn kans schoon ziet.

Wedden

Meer odds

Everton hoopt ook te profiteren van de situatie van Jack Wilshere, schrijft The Daily Mirror. De 26-jarige middenvelder is niet tevreden bij Arsenal en lijkt komende zomer gratis de deur uit te wandelen. De club uit Liverpool maakt hem lekker met de belofte dat ze elk voorstel van The Gunners zullen overtreffen.

Voor Jamie Vardy moet Everton wél een forse transfersom betalen. Technisch directeur Steve Walsh is onder de indruk van de 29-jarige spits, die alweer op veertien Premier League-treffers staat bij Leicester City. Als Walsh aan mag blijven, zal hij Everton aansporen om Vardy aan te trekken, meldt The Liverpool Echo.

Of Walsh blijft, is evenwel de vraag. Volgens de lokale krant is Marcel Brands nog steeds in beeld om hem te vervangen. De technisch manager van PSV voerde al verkennende gesprekken met Everton.