'Mourinho spreekt huilende United-spelers toe en bezoekt Sevilla-kleedkamer'

'Mourinho spreekt huilende United-spelers toe en bezoekt Sevilla-kleedkamer'

Gepubliceerd: donderdag 15 maart 2018 om 13:58do 15-03-2018 om 13:58

José Mourinho heeft zich na de Champions League-uitschakeling van Manchester United van zijn beste kant laten zien. De Portugese manager zou tegen zijn huilende spelers hebben gezegd dat hij de schuld van de uitschakeling op zich neemt. 

Afgelopen dinsdag werd United uitgeschakeld in het kampioenenbal. De heenwedstrijd tegen Sevilla eindigde in 0-0, waardoor de 1-2 overwinning van de Spanjaarden in Manchester genoeg was voor eliminatie van de Premier League-topclub. Na afloop van de return waren meerdere United-spelers flink overstuur. Mourinho zou een aantal huilende spelers bemoedigend hebben toegesproken.

Volgens The Times zei Mourinho: "Wanneer we winnen, winnen we met z'n allen. Wanneer we verliezen, verlies ik in mijn eentje." Vervolgens liep hij naar de kleedkamer van Sevilla om ze geluk te wensen voor de loting van de kwartfinales. Voor dat gebaar ontving Mourinho een warm applaus in de Spaanse kleedkamer. Na de teleurstellende uitschakeling weigerde Mourinho ook in de pers om zijn spelers af te vallen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws