Zomers vertrek bij FC Utrecht: 'Die kans bestaat. Maar waarheen weet ik nog niet'

Zomers vertrek bij FC Utrecht: 'Die kans bestaat. Maar waarheen weet ik nog niet'

16-03-2018 11:04
19

Zakaria Labyad zorgde in januari voor veel ophef door na afloop van FC Utrecht-Ajax shirtje te ruilen met Hakim Ziyech en vervolgens het tenue van de Ajacied aan te trekken. De spelmaker is zich echter van geen kwaad bewust.

Labyad werd toen nog nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar de grote verhaal. Deze geruchten moeten volgens Labyad echter los gezien worden van het shirtje ruilen. "Er was wat gedoe over in de media, maar ik wilde gewoon graag het shirt van Hakim Ziyech. Hij is een goede vriend van mij", vertelt de vijfvoudig Marokkaans international aan Panna Magazine.

Van een Ajax-transfer kwam het uiteindelijk niet, waardoor Labyad nog steeds in de Galgenwaard te bewonderen is. "Nou, ik twijfelde of januari het goede moment was om weg te gaan bij FC Utrecht. Ik heb toen met veel mensen gesproken en besloten het seizoen in Utrecht af te maken en mijn tijd hier goed af te sluiten." De 25-jarige geboren Utrechter lijkt in de zomer alsnog te gaan vertrekken. "Die kans bestaat inderdaad. Maar waarnaartoe weet ik nog niet."

Bekijk ook: Labyad doet doodleuk Ajax-shirt aan en krijgt standje van collega: "Trek uit"