'Juventus vindt transferprioriteit nummer één bij Manchester United: 65 miljoen'

'Juventus vindt transferprioriteit nummer één bij Manchester United: 65 miljoen'

16-03-2018 13:29
3

Juventus lijkt al zijn pijlen te richten op Anthony Martial. De Franse vleugelaanvaller heeft het niet makkelijk bij Manchester United en De Oude Dame wil hem maar al te graag naar Turijn halen, melden Engelse én Italiaanse media.

Onlangs werd Juventus-directeur Pavel Nedved al 'betrapt', terwijl hij in een Londens hotel met de zaakwaarnemer van Martial in gesprek was. Volgens The Daily Mail en het Italiaanse Premium Sport hebben beide partijen inmiddels ook contact gezocht met Doyen Sports, de investeringsmaatschappij die Martial vertegenwoordigt. Uit deze gesprekken zou een vraagprijs van 65 miljoen euro voor de Fransman naar voren zijn gekomen.

Manchester United lijkt bereid om Martial, die in 2015 voor een vergelijkbaar bedrag overkwam van AS Monaco, te laten gaan. De zeventienvoudig Frans international kon onder Louis van Gaal nog op regelmatige speeltijd rekenen, maar moet onder diens opvolger José Mourinho vaker op de bank zitten. Dit seizoen kwam hij tijdens tien van zijn 26 Premier League-wedstrijden als invaller binnen de lijnen.