'Keizer is het niet geworden bij Heracles, dan denkt men dat hij naar ons kan'

'Keizer is het niet geworden bij Heracles, dan denkt men dat hij naar ons kan'

17-03-2018 08:35
8

Marcel Keizer wordt na het mislopen van de klus bij Heracles Almelo nu in verband gebracht met Excelsior. Algemeen directeur Ferry de Haan van de Rotterdammers snapt dat wel.

"Zo werkt dat. Je moet op namen reageren die iedereen kan bedenken. Keizer is het niet geworden bij Heracles, dan is de redenatie dat-ie wel naar Excelsior zal kunnen", zegt De Haan in gesprek met Voetbal International. "Ik vind het een interessante optie, maar er zijn nogal wat trainers beschikbaar. Wij willen een trainer die verder gaat op de lijn van de laatste jaren. Daar komen er nog wel een paar voor in aanmerking."

"Wij zijn nog helemaal niet zo ver dat we over een eerste, tweede of derde kandidaat spreken", zegt De Haan, die ook interesse zou hebben in Ernest Faber en Albert Stuivenberg. "We oriënteren ons en hebben wel contacten met deze en gene. Ik ga geen namen noemen. Zo ver zijn we nog niet, daar is het nog te vroeg voor. We willen graag alles in de goede volgorde doen." De huidige trainer, Mitchell van der Gaag, vertrekt na dit seizoen bij de Rotterdamse club.