'Feyenoord bekijkt 21-jarige aanvaller, maar moet uitspraak UEFA afwachten'

'Feyenoord bekijkt 21-jarige aanvaller, maar moet uitspraak UEFA afwachten'

18-03-2018 22:00
28

Kristel Abazaj wordt in verband gebracht met Feyenoord. Abazaj is een 21-jarige aanvaller voor wie de Rotterdammers naar verluidt over een week op de tribune zitten om het duel tussen Albanië en Noorwegen te bekijken.

Volgens geruchten uit Albanië komt Feyenoord kijken voor Abazaj, die momenteel bij KF Skënderbeu speelt, maar verhuurd is aan Luftëtari. Albanië en Noorwegen spelen volgende week vriendschappelijk tegen elkaar. Het is voor Feyenoord te hopen dat Abazaj dan in actie komt.

Abazaj staat pas een paar maanden onder contract bij Skënderbeu, maar de kans bestaat dat Feyenoord eventueel met hem aan de haal gaat. Dat heeft te maken met het feit dat de club door de UEFA wordt onderzocht vanwege vermeende matchfixing. Als blijkt dat de club zich daar schuldig aan heeft gemaakt, vervalt de transfer en kan Feyenoord een serieuze poging wagen voor Abazaj.

Abazaj is al vaker in verband gebracht met een Nederlandse club. Vorig jaar toonde sc Heerenveen naar verluidt interesse en ADO Den Haag deed in januari een poging om hem naar de Eredivisie te halen.