Heerenveen ontkent deal met Real Madrid: Wij gaan verantwoordelijk met geld om

Heerenveen ontkent deal met Real Madrid: "Wij gaan verantwoordelijk met geld om"

19-03-2018 19:36
30

Martin Ødegaard speelt sinds ruim een jaar op huurbasis voor sc Heerenveen. Zijn uitleenbeurt loopt aan het einde van dit seizoen af en het ziet er niet naar uit dat de Friezen hem definitief zullen inlijven. De creatieve aanvaller zal dan ook terugkeren naar zijn werkgever Real Madrid.

Algemeen directeur Luuc Eisenga van sc Heerenveen beschrijft de situatie van Ødegaard in een Q&A op Facebook. "Martin heeft hier een prima ontwikkeling  doorgemaakt, maar had van zichzelf meer voorgesteld qua assists en doelpunten. Al is een assist natuurlijk een dingetje, omdat je altijd van die ander moet verwachten dat hij scoort", zegt Eisenga, geciteerd door FeanOnline.

De negentienjarige Noor zal niet van Real Madrid worden gekocht, benadrukt Eisenga. "Dat is niet zo. Wij gaan verantwoordelijk om met ons geld. En daarom is het van belang dat we alles in de redelijkheid houden en dat is met Martin ook gebeurd. Hij vertrekt na het seizoen, zoals het nu lijkt, en gaat het terug naar Madrid. En wat Real Madrid met hem van plan is, is bij mij niet bekend."