Ex-Ajacied kan stap omhoog aan: 'Modric was niet zo goed als Christian'

Ex-Ajacied kan stap omhoog aan: 'Modric was niet zo goed als Christian'

20-03-2018 09:04
27

Christian Eriksen is klaar voor een stap hogerop. Dat stelt de Deense bondscoach Age Hareide, die de vergelijking trekt met Real Madrid-spelmaker Luka Modric.

Eriksen verkeert in vorm bij Tottenham Hotspur, dat zondag mede dankzij twee goals van de oud-Ajacied ten koste van Swansea City (3-0) de halve finale van de FA Cup haalde. "Hij is er klaar voor om nog een stap meer te zetten", reageert Hareide tegen het Deense Ritzau, geciteerd door Voetbal International. "Hij kan zich overal aanpassen. Geef hem de bal en het komt goed. Christian wordt alleen maar beter van samenwerken met betere spelers."

"Als je kijkt naar de spelers die op het middenveld spelen bij Barcelona en Real Madrid, dan is is er niemand beter dan Christian", vervolgt de 64-jarige Noor. "Luka Modric ging van Tottenham naar Real Madrid en was niet zo goed als Christian." Hareide zou er echter niet raar van opkijken als Eriksen bij de Spurs blijft. "Het is een ploeg die erg mooi voetbal speelt, waardoor wij ook geïnspireerd zijn. Tottenham krijgt nu ook een nieuw stadion, dus waarom zou hij niet blijven?"

No Poll