'Real Madrid opent jacht op doelman en biedt 60 miljoen plus recordsalaris'

'Real Madrid opent jacht op doelman en biedt 60 miljoen plus recordsalaris'

20-03-2018 19:40
12

Real Madrid heeft de jacht op Alisson geopend. De Spaanse topclub is bereid om ver te gaan om de doelman van AS Roma weg te kapen uit Italië.

Dat meldt Corriere dello Sport dinsdag. De indrukwekkende opmars van Alisson is bij Real niet onopgemerkt gebleven. De club ziet in de 25-jarige Braziliaanse sluitpost een doelman voor de toekomst die het op termijn over moet gaan nemen van Keylor Navas. Real heeft volgens de Italiaanse krant officieel contact gelegd met de zaakwaarnemer van Alisson en is bereid om zestig miljoen euro voor hem op tafel te leggen.

Dat is nog niet alles, want Alisson kan in Madrid een monstersalaris tegemoet zien. Real biedt de doelman maar liefst vijf miljoen euro per seizoen, een record voor een doelman. Voor Alisson ligt in Spanje een contract klaar voor vijf seizoenen. Daardoor kan hij in vijf jaar 25 miljoen euro verdienen.

Real Madrid is niet de enige geïnteresseerde club in Alisson, maar heeft wel de beste papieren. Ook Liverpool is met hem in verband gebracht, net als andere Europese topclubs.