'Ben niet bezig met vertrek bij Feyenoord. Ik richt me op Oranje'

'Ben niet bezig met vertrek bij Feyenoord. Ik richt me op Oranje'

20-03-2018 20:24
42

Tonny Vilhena weigert te speculeren over een vertrek bij Feyenoord. De middenvelder is nu aan zijn zevende seizoen bezig bij de landskampioen.

"Daar ben ik nog helemaal niet mee bezig. Ik ben nu bij het Nederlands elftal en daar richt ik me nu op", zegt Vilhena in gesprek met RTV Rijnmond. "Volgende week richt ik me op Feyenoord. Of ik interessant ben voor veel clubs? Dat kan best zijn, maar ik focus me nu eerst gewoon op het Nederlands elftal. Wat er allemaal gaat komen, zien we wel."

Bij Feyenoord is een stijgende lijn waarneembaar, zegt Vilhena. "Als je afgelopen zondag kijkt geven we de doelpunten wel makkelijk weg (tegen PEC Zwolle, red.), maar de drie punten zijn belangrijker. We hebben daar een tijdje niet gewonnen. Dat is goed en moeten dit nu voortzetten. Blijven voetballen en winnen."

Vilhena kan zich met Oranje focussen op twee oefenwedstrijden tegen Engeland en Portugal. Hij staat mogelijk tegenover een aantal topspelers. "Dat is mooi, ja. Ronaldo ken ik alleen van de PlayStation. Engeland heeft ook goede spelers, dus ik kijk er wel naar uit."