'Er was altijd iets als Oranje speelde: knieblessure, voetblessure, liesblessure'

'Er was altijd iets als Oranje speelde: knieblessure, voetblessure, liesblessure'

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 22:27di 20-03-2018 om 22:27

Stefan de Vrij is blij dat hij na vier jaar weer samen mag werken met bondscoach Ronald Koeman. Het afpakken van zijn aanvoerdersband in het seizoen 2013/2014 verandert daar niets aan, verzekert de centrale verdediger van SS Lazio.

Koeman besloot destijds om Graziano Pellè te bombarderen tot captain in Rotterdam-Zuid. De Vrij wil echter niet veel woorden vuil maken aan het geruchtmakende incident. "Ach, met iedereen kan je wel eens een akkefietje hebben", wordt hij door NU.nl geciteerd. De 26-jarige stopper is nog altijd vol bewondering over de nieuwe bondscoach. "Ik ken Koeman als een goede trainer die tactisch erg sterk is."

Onder de hoede van Koeman hoopt De Vrij uit te groeien tot een onmisbare Oranje-kracht. De ex-Feyenoorder droomt van het aanvoerderschap, maar hoopt bovenal fit te blijven. "Ik ben er de laatste tijd veel te vaak niet bij geweest", vindt De Vrij, die in september 2015 een zware knieblessure opliep tegen Turkije. "Heeft me een jaar gekost. En daarna was er ook vaak iets als Oranje bijeen kwam. Een voetblessure en vorig jaar weer een liesblessure. Maar nu gaat het gelukkig goed. (…) Ik kan me ook niet herinneren dat ik ooit in deze periode van het seizoen al 35 duels heb gespeeld."

Poll

Moet De Vrij de aanvoerder van Oranje worden?

(1493 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws