Uitblinker aast op transfer: 'Naar de Nederlandse top of de Turkse top'

Uitblinker aast op transfer: 'Naar de Nederlandse top of de Turkse top'

Gepubliceerd: woensdag 21 maart 2018 om 12:15wo 21-03-2018 om 12:15

Deniz Türüc aast komende zomer op een mooie transfer. De middenvelder van Kayserispor doet het uitstekend in de Turkse competitie en heeft zich in de kijker gespeeld bij grotere clubs uit binnen- en buitenland. 

Kayserispor nam Türüc in 2015 over van Go Ahead Eagles. Zijn contract loopt door tot medio 2020. "Het is wel de bedoeling dat ik na dit seizoen een stap omhoog maak, Ik heb goed verdiend bij de club, dan is het logisch dat zij ook aan mij willen verdienen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. 

"Waar ik heen ga? Je weet toch waar mijn favoriete trainer zit, haha?", doelt hij op Ajax-coach Erik Ten Hag. Met hem werkte Türuc goed samen in Deventer. 

"Zonder gekheid. Ik heb weer een goed seizoen. Ik speel alles, ben achter Umut Bulut tweede aanvoerder en heb vier goals en zes assists op mijn naam. Met bekerwedstrijden meegerekend, heb ik acht keer gescoord en zeven assists gegeven. De Nederlandse top, de Turkse top of de Bundesliga is nu het doel."

"De eerste contacten zijn er in elk geval. Van mijn stap naar Turkije heb ik geen seconde spijt gehad. Ik ben hier een completer mens en een volwassen voetballer geworden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws