Locadia wil stappen maken in Engeland: Dan gaan we ons handhaven

Locadia wil stappen maken in Engeland: "Dan gaan we ons handhaven"

21-03-2018 12:48
34

Jürgen Locadia wil zo snel mogelijk een vaste basisplaats afdwingen bij Brighton & Hove Albion. Afgelopen januari betaalde de Premier League-promovendus een slordige zestien miljoen euro voor de aanvaller, die sindsdien twee goals maakte. 

"Ik ben nu al twee weken helemaal fit. Ik ben klaar om te spelen en voel me goed. We hebben nog acht wedstrijden op het programma staan in de Premier League en ik hoop op een basisplaats", laat de voormalig spits van PSV weten in een interview met The Brighton and Hove Independent.

Brighton is volop verwikkeld in een strijd voor handhaving in de Premier League. De komende weken worden héél belangrijk, beseft Locadia. "We zijn goed in vorm en moeten nu blijven winnen. Als we spelen zoals we deden tegen Manchester United, gaan we ons zeker handhaven."

Het is hem inmiddels duidelijk gemaakt dat de derby tegen Crystal Palace extra belangrijk is. "Dat is misschien wel de grootste wedstrijd van de drie duels die er nu aan zitten te komen. De fans hebben me er alles over verteld."

Lees ook: Even slikken na bekendmaking Oranje-selectie: 'Bij PSV had ik er iets van gezegd'

No Poll