Acht vaste Feyenoord-waarden ontbreken voor benefietduel; Larsson maakt rentree

Acht vaste Feyenoord-waarden ontbreken voor benefietduel; Larsson maakt rentree

21-03-2018 17:26
66

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft tijdens de benefietwedstrijd tegen ADO Den Haag een basisplek ingeruimd voor twee talenten. Doelman Ramon ten Hove en middenvelder Jordy Wehrmann staan woensdagavond aan de aftrap in De Kuip.

Het tweetal heeft tot dusver geen minuut in de hoofdmacht van Feyenoord gespeeld. Datzelfde geldt voor doelmannen Jordie van Leeuwen, Elber Evora, verdedigers Noah Lewis, Boyd Reith en aanvallers Daudé van der Kust en Joël Zwarts, die woensdagavond op de bank zitten. Ridgeciano Haps en Jean-Paul Boëtius houden de jongelingen gezelschap.

Sam Larsson kampte de afgelopen weken met een hamstringblessure en keert terug in de basiself van Feyenoord. Veel vaste waarden laten echter verstek gaan: Brad Jones, Bart Nieuwkoop, Jan-Arie van der Heijden, Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena, Steven Berghuis, Robin van Persie en Nicolai Jörgensen behoren niet tot de wedstrijdselectie.

Het duel met ADO staat in het teken van de actie Support Casper. Oncoloog en Feyenoord-arts Casper van Eijk heeft deze opgezet om geld voor onderzoek naar alvleesklierkanker in te zamelen.