'Heb met de club afspraak gemaakt dat ik voor bepaald bedrag weg mag'

'Heb met de club afspraak gemaakt dat ik voor bepaald bedrag weg mag'

23-03-2018 19:09
3

De kans bestaat dat Maurice Steijn volgend seizoen geen trainer meer is van VVV-Venlo. De oefenmeester van de promovendus lijkt het na vier jaar Venlo tijd te vinden voor een nieuw avontuur.

Vorige zomer werd het contract van Steijn bij VVV nog verlengd. "Ik heb toen wel de afspraak gemaakt dat ik voor een bepaald bedrag weg mag als er iets moois op mijn pad komt", zegt hij bij TV West.

In de vier jaar dat Steijn bij VVV zit is er een aantal clubs geweest dat hem weg wilde halen uit Limburg. "Er zijn een aantal mogelijkheden geweest, maar tot nu toe heb ik dat altijd voorbij laten gaan. Ik zit nu vier jaar bij VVV en die jaren zijn uiterst succesvol geweest."

Het is realistisch dat Steijn en VVV na dit seizoen afscheid van elkaar nemen. "Dat zou kunnen, ja. Ik geloof dat er nog steeds rek in de ploeg zit, maar je moet als je een vijfde jaar met elkaar in gaat wel afwachten hoe dat uit gaat pakken. Ik heb afgelopen week met de voorzitter nog wat gegeten en zij gunnen mij ook een mooi ander avontuur."