AZ-afscheid na zeventien jaar: 'Vraag me af hoe ik mijn tijd in ga vullen'
Haar (links) met zoon Dennis Haar

AZ-afscheid na zeventien jaar: 'Vraag me af hoe ik mijn tijd in ga vullen'

Gepubliceerd: zondag 25 maart 2018 om 15:38zo 25-03-2018 om 15:38

AZ gaat aan het einde van het seizoen afscheid nemen van een clubicoon. Martin Haar zal de Alkmaarders na een dienstverband van liefst zeventien jaar gaan verlaten.

De 65-jarige Haar was tussen 2001 en 2013 assistent-trainer bij het eerste elftal. Nadat Gertjan Verbeek in september 2013 werd ontslagen als hoofdtrainer, deed Haar een stapje terug: hij werd individueel trainer bij AZ 1 en eindverantwoordelijke bij Jong AZ, dat onder Haar naar de Jupiler League promoveerde "Aan alles komt een eind. Ik ben er niet heel bewust mee bezig, maar ik vraag me af hoe ik mijn tijd volgend jaar in ga vullen", aldus de nuchtere trainer, die voorafgaand aan het duel met Jong Ajax FOX Sports te woord stond.

De trainer betreurt het echter dat de Alkmaarders niet met hem verder gaan. "Ik vind het nog hartstikke leuk. En ik kan het nog opbrengen om zes, zeven keer per week met die gasten bezig te zijn." Haar kan na de zomer echter meer tijd met zijn vrouw doorbrengen. "Dat kan gezellig zijn haha. Misschien ga ik wat vaker dingen met haar doen. Shoppen, bakkie koffie halen. Nee joh, ik moet haar niet te veel voor de voeten lopen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws