'Ajax waagt nieuwe poging bij Boca Juniors: bod van 7,5 miljoen euro in de maak'

'Ajax waagt nieuwe poging bij Boca Juniors: bod van 7,5 miljoen euro in de maak'

27-03-2018 14:40
128

Ajax heeft opnieuw het vizier gericht op Lisandro Magallán. Dat meldt transferwebsite Tuttomercatoweb dinsdag. Afgelopen jaar deden de Amsterdammers ook al een poging om Magallán over te nemen van zijn club Boca Juniors. 

In oktober zou Ajax een bod van ruim vier miljoen euro hebben uitgebracht op de 24-jarige Magallán, zo werd door onder meer De Telegraaf bevestigd na diverse transfergeruchten vanuit Zuid-Amerika. Boca ging echter niet akkoord met het bod. De Argentijnse grootmacht wilde aanzienlijk meer verdienen aan de verdediger. 

Magallán staat nog steeds onder contract bij Boca en volgens TMW is er onverminderd sprake van belangstelling uit Amsterdam. Ajax zou inmiddels bereid zijn om 7,5 miljoen euro op tafel te leggen voor Magallán. 

De belangstelling voor de verdediger heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat verschillende spelers aan hun laatste maanden in de Arena bezig lijken te zijn. Onder meer Nick Viergever, Mitchell Dijks en Joël Veltman zullen zeer waarschijnlijk vertrekken. Voor Matthijs de Ligt is vanuit heel Europa belangstelling.