Excelsior voldoet aan plicht en zegt contracten van vier spelers op

Excelsior voldoet aan plicht en zegt contracten van vier spelers op

Gepubliceerd: donderdag 29 maart 2018 om 13:18do 29-03-2018 om 13:18

Excelsior heeft aan vier spelers verteld dat hun contracten aan het einde van dit seizoen formeel worden opgezegd. Het gaat om Anouar Hadouir, Mike Havekotte, Khalid Karami en Kevin Vermeulen.

Dat heeft de eredivisionist bekendgemaakt. Excelsior meldt dat er in ieder geval afscheid wordt genomen van Havekotte en Vermeulen, 'met andere spelers die een aflopende verbintenis hebben, gaat de club nog in gesprek', aldus de club.

Excelsior is verplicht om spelers met een aflopende verbintenis voor 1 april te laten weten dat deze niet verlengd gaat worden. De club kan daarna besluiten om de speler alsnog een nieuw contract aan te bieden. Spelers zijn dan echter wel vrij om in onderhandeling te gaan met andere clubs.

Excelsior meldt dat routinier Luigi Bruins sowieso in Rotterdam-Kralingen blijft. De middenvelder tekende afgelopen zomer een nieuwe eenjarige verbintenis met een optie op nog een seizoen. Doordat Bruins tegen VVV-Venlo zijn 22e wedstrijd van het seizoen speelde, is die optie automatisch gelicht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws