PSV komt met reactie: geen enkele club heeft zich gemeld

PSV komt met reactie: geen enkele club heeft zich gemeld

29-03-2018 14:19
40

Engelse media blijven Marcel Brands aan Everton linken, maar PSV zelf weet niets van eventuele interesse in de technisch manager van de Eindhovenaren. Brands moet bij Everton het transferbeleid van nieuwe impulsen voorzien.

De directie van PSV laat aan Voetbal International weten dat er geen enkele club is die zich in Eindhoven gemeld heeft voor Brands. Dat Brands in verband wordt gebracht met Everton is niet iets van de laatste weken. De technische man van PSV wordt al sinds eind vorig jaar gelinkt aan de klus op Goodison Park. Ook Chelsea zou naar zijn diensten hengelen, al lijkt de interesse van Everton serieuzer.

Engelse media schrijven dat Everton onder de indruk is van de prestaties van Brands bij PSV. Mocht hij uiteindelijk aan de slag gaan bij Everton, dan krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid over het technische beleid. Ook mag hij meebeslissen over wie eventueel de nieuwe manager van The Toffees gaat worden. Zover lijkt het allemaal nog niet, gezien het feit dat PSV nog van niets weet.