Naderend vertrek bij Heracles is 'apart verhaal': 'Moet een eerlijke kans krijgen'

Naderend vertrek bij Heracles is 'apart verhaal': 'Moet een eerlijke kans krijgen'

29-03-2018 16:36
8

Het aanstaande vertrek van Roland Baas bij Heracles Almelo is een 'aparta verhaal'. Dat erkent technisch manager Mark-Jan Fledderus. Heracles is tevreden over de linksback, maar Frank Wormuth - de nieuwe trainer in Almelo - ziet het niet in Baas zitten. 

De verwachting was dat Heracles en Baas (22) langer met elkaar door zouden gaan. "Het is wel een apart verhaal. Hij heeft het uitstekend gedaan en is een heel goede jongen met een goede mentaliteit. Maar we vinden dat als hij bij ons blijft, hij perspectief moet hebben op speeltijd en een eerlijke kans moet krijgen", legt Fledderus uit aan Tubantia. 

Wedden

Meer odds

Woensdag werd bekend dat ook aanvoerder Bram Castro gaat vertrekken uit Almelo. "Er komt geen vervolg. Dat is aan de ene kant jammer", reageert de ervaren doelman. "Omdat een mooie periode tot een einde komt. Dan voel je toch wat weemoed."

"Maar ik kijk ook uit naar wat er komen gaat, naar een nieuwe sportieve uitdaging." Naast Baas en Castro zijn ook onder meer Renze Fij, Kai Huisman, Daryl van Mieghem en Jaroslav Navratil na dit seizoen niet meer actief bij Heracles