Bijltjesdag bij PEC Zwolle: Nijland vertrekt, vier contracten opgezegd

Bijltjesdag bij PEC Zwolle: Nijland vertrekt, vier contracten opgezegd

29-03-2018 16:49
59

Bijltjesdag bij PEC Zwolle. Stef Nijland, Sander van Looy, Thanasis Karagounis, Queensy Menig en Mike Hauptmeijer hebben donderdag te horen gekregen dat hun aflopende contracten niet worden verlengd. 

PEC moest - net als alle profclubs in Nederland - vòòr 1 april laten weten wat er gaat gebeuren met spelers die over een aflopend contract beschikken. Deze week zijn de verbintenissen van Nijland, Van Looy, Karagounis en Hauptmeijer formeel opgezegd, meldt de club via de officiële kanalen

Menig wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Franse FC Nantes. Er lijkt geen verdere samenwerking in te zitten met de vleugelaanvaller. Dat is mogelijk wél het geval met Hauptmeijer. PEC meldt dat er in een later stadium met de doelman zal worden gesproken over een hernieuwde samenwerking. 

Nijland is de meest bekende naam van het viertal dat dus sowieso vertrekt. De 29-jarige aanvaller was sinds 2013 actief in Overijssel. Van Mustafa Saymak en Youness Mokhtar was al bekend dat zij hun aflopende verbintenissen niet zullen verlengen bij de club van trainer John van 't Schip.