Heracles stuurt man van 13 goals en 11 assists weg: Sta overal voor open

Heracles stuurt man van 13 goals en 11 assists weg: "Sta overal voor open"

29-03-2018 22:36
6

Nu Daryl van Mieghem van Heracles Almelo te horen heeft gekregen dat zijn aflopende contract niet verlengd wordt, kan de 28-jarige aanvaller op zoek naar een nieuwe club. Van Mieghem sluit niet uit dat hij ook komend seizoen voor De Graafschap speelt. 

Momenteel is de rechtsbuiten op huurbasis actief in Doetinchem. Met dertien goals en elf assists doet Van Mieghem het uitstekend. "Ik sta overal voor open. Ja, ook voor De Graafschap in de Jupiler League", zegt hij donderdag voor de camera van Omroep Gelderland

"Ik heb de club gezegd dat ik graag in gesprek wil. Natuurlijk, iedereen wil naar de eredivisie en als dat met De Graafschap lukt zou dat alleen nog maar mooier zijn. Voorlopig wacht ik rustig af."

Ondanks zijn uitstekende cijfers in de Jupiler League verbaast het Van Mieghem niet dat Heracles niet met hem door wil. "Dat was zeer verrassend...", zegt hij cynisch. "Nee, ik wist dat wel en hoop dat ik straks weer in de Eredivisie mag spelen. Je speelt toch voor volle stadions. Maar ik heb geen haast en houd alle opties open."