VVV heeft eerste toptransfer voor nieuwe seizoen in gedachten: Veel aan doen

VVV heeft eerste toptransfer voor nieuwe seizoen in gedachten: "Veel aan doen"

30-03-2018 12:49
4

VVV-Venlo wil Lennart Thy niet zomaar laten vertrekken komende zomer. De Duitse spits wordt gehuurd van Werder Bremen en VVV hoopt dat kunststukje te kunnen herhalen.

Eerder deze week kondigde Thy in gesprek met BILD zijn afscheid aan. "Ik kom na het seizoen terug naar Bremen. Ik heb daar een doorlopend contract en het is mijn droom om te slagen bij de club uit mijn geboortestreek", aldus de Duitse spits, die dit seizoen indruk maakt in Venlo. 

Maurice Steijn, trainer van de promovendus, weet dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om Thy mogelijk opnieuw te huren. "Wat ik heb begrepen is dat er in ieder geval contact is met het management van Lennart, om te kijken of er mogelijkheden zijn om hem nog een jaar te huren. We zullen er veel aan doen om hem langer in De Koel te houden", zegt Steijn tegen de officiële kanalen van de Limburgers.

Met zeven doelpunten en vijf assists doet Thy het boven verwachting goed bij VVV. Ook buiten het veld maakt de Duitser indruk. Thy besloot als donor een leven te redden en werd daarmee wereldnieuws.