Seedorf wanhoopt niet: Zijn ook mensen die de Mount Everest beklimmen, nietwaar?

Seedorf wanhoopt niet: "Zijn ook mensen die de Mount Everest beklimmen, nietwaar?"

Gepubliceerd: vrijdag 30 maart 2018 om 22:40vr 30-03-2018 om 22:40

Clarence Seedorf wacht na zeven duels nog altijd op zijn eerste overwinning als trainer van Deportivo La Coruña, maar wanhopen doet hij niet. De oefenmeester is ervan overtuigd dat hij in de resterende competitieduels nog voldoende punten kan binnenhalen om degradatie af te wenden.

"We scoren heel moeizaam. Tegen Las Palmas speelden we met 1-1 gelijk, terwijl we veertien goede kansen kregen. Daarom ben ik hoopvol dat we de komende weken ook wedstrijden gaan winnen", aldus Seedorf (41) in gesprek met AS. "Of ik me zorgen maak om de kritische houding van het publiek? Nee, dat zou stom zijn."

Deportivo staat momenteel negentiende in La Liga, zeven punten onder de streep. "Natuurlijk snap ik dat het publiek kritisch is na een slechte nederlaag, maar tijdens wedstrijden hebben we hun steun nodig. Geloof me, we gaan de komende tijd punten pakken. We zijn echt niet zo slecht, we doen ook veel dingen goed."

Komend weekeinde wacht Atlético Madrid. Zelfs tegen de runner-up heeft Seedorf goede hoop op een resultaat. "Zij hebben een geweldig team, maar niemand is onverslaanbaar. We weten dat we een flinke berg moeten beklimmen, maar het is niet onmogelijk. Er zijn ook mensen die de Mount Everest beklimmen, nietwaar?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws