Ze maken hier op de club steeds grappen: Paul wordt miljonair

"Ze maken hier op de club steeds grappen: Paul wordt miljonair"

31-03-2018 09:41
4

Paul Gladon kan op een financiële klapper rekenen. Wolverhampton Wanderers koerst in het Championship af op promotie naar de Premier League en dat betekent een bonus voor de spits, die dit seizoen door Heracles Almelo wordt gehuurd.

"Ze maken hier op de club steeds grappen: Paul wordt miljonair. Of dat zo is? Laat ik zeggen dat je daar bij promotie wat meer krijgt dan doorgaans in Nederland", zegt Gladon in gesprek met Tubantia. De spits wil het niet teveel over geld hebben. "Maar dat ik er iets extra's aan overhoud als ze promoveren, is lekker, dat sla ik niet af. Ik hoop dat ze het vasthouden, het kan eigenlijk niet meer misgaan."

Zelf zal Gladon, die ook bij Heracles geen basisplaats heeft, waarschijnlijk niet in de Premier League gaan spelen. Alleen als ze hem nog willen. "Dan ga ik natuurlijk, maar als het aan mij ligt, kopen ze me af. Er zit daar na de aanstaande promotie zoveel geld, ze hebben al een speler voor 20 miljoen euro gekocht. Dan denk ik niet dat ze op Paul Gladon zitten te wachten. Iedereen vraagt aan me wat ik ga doen komend seizoen. Maar ik weet niet wat ik moet zeggen. Ze zijn in Engeland bezig met het veiligstellen van promotie, niet met mij. Ik wacht af."