Van Hanegem ergert zich dood aan 'Ajax-zender': Je ziet het, ze stralen het uit

Van Hanegem ergert zich dood aan 'Ajax-zender': "Je ziet het, ze stralen het uit"

Gepubliceerd: zaterdag 31 maart 2018 om 10:22za 31-03-2018 om 10:22

Willem van Hanegem heeft helemaal niets met FOX Sports. In de ogen van het Feyenoord-icoon heeft de sportzender een overduidelijke voorkeur voor Ajax en alles wat Amsterdam is. 

De Kromme zegt dat in 'Willem van Hanegem - Buitenkant Links', een boek dat deze maand verscheen. "FOX is toch net een Ajax-zender? Dat irriteert mij: je weet gewoon dat ze aan alle kanten geholpen worden. Als Viergever een tegenstander een elleboog geeft, zoals vorig seizoen tegen AZ, dan komt dat moment één keer in beeld, maar het wordt niet herhaald."

"Ze laten zien wat ze willen laten zien. Dat kan voor een club een belangrijk voordeel zijn. Het beïnvloedt de meningsvorming en daardoor de competitie", vervolgt hij. "Ik luister ook altijd naar de vraagstelling. Als ik die Jan Joost van Gangelen zie, dan erger ik me dood."

"Graziano Pellè heeft het een keer tegen hem gezegd: jij bent gewoon een Ajacied. En daar had-ie gelijk in. Je ziet het, ze stralen het uit. En dan dat zogenaamde gedoe van ‘we gunnen het ze’, Feyenoord dan, dat is allemaal flauwekul. Hoe komen ze daar nou bij?"

Poll

Eens met Van Hanegem?

(5825 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws