Oude PSV-vrienden dollen tijdens interview: Was het een penalty, maat?

Oude PSV-vrienden dollen tijdens interview: "Was het een penalty, maat?"

31-03-2018 23:03
21

PSV-middenvelder Jorrit Hendrix mengde zich na afloop van PSV-NAC Breda in een interview met zijn voormalig ploeggenoot Nigel Bertrams. Hendrix speelde in de PSV-jeugd samen met de NAC-doelman.

"Was het een penalty, maat?", vraagt Bertrams aan de voorbij lopende Hendrix, terwijl hij wordt geïnterviewd door FOX Sports. "Daarvoor ook al? Je lag alleen maar op de grond." Vervolgens wordt Hendrix door interviewer Toine van Peperstraten bij het vraaggesprek betrokken en deelt hij complimenten uit aan Bertrams. "Ik zei na de wedstrijd al dat hij een goede wedstrijd gekeept heeft. Hij heeft dan wel vijf goals tegen gekregen. Dat is een beetje lullig. Maar hij pakte nog genoeg ballen."

De NAC-doelman was ook lovend over zijn voormalige PSV-maatje. "Nee, hij heeft zeker niet slecht gespeeld. Nog een moeilijk schot van hem gekregen, waar ik me bijna op verkeek. Zat een aardige zwabber in." Hoewel PSV uiteindelijk met 5-1 won van NAC, maakten de Bredanaars een prima indruk op Hendrix. "Die gaan zich wel veilig spelen. Zonder play-offs. En met Bertrams in de goal."