PSV gelinkt aan Angelino van NAC: 'Hij moet tien miljoen euro kosten'

PSV gelinkt aan Angelino van NAC: 'Hij moet tien miljoen euro kosten'

01-04-2018 22:43
38

Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad vraagt zich af of PSV tien miljoen euro wil betalen voor Angelino. De linksback van NAC Breda wordt gehuurd van Manchester City en moet een flink geldbedrag opleveren, volgens Mossou tien miljoen euro.

Pierre van Hooijdonk zegt dat het gerucht gaat dat Angelino volgend seizoen bij PSV speelt. Mossou heeft dat ook gehoord. "Dat is een goede", zegt hij zondagavond bij Studio Voetbal. "Die wil City eventueel wél verkopen. Het gekke is dat hij tien miljoen euro moet kosten. Dat is veel voor PSV-begrippen."

Wedden

Meer odds

"Dat is het rare van de voetbaleconomie zoals die nu is. PSV wilde het toen niet betalen." PSV zoekt al een tijdje naar een linksback en had afgelopen winter ook al interesse in Angelino. Naar verluidt is Nick Viergever dicht bij een zomerse transfer naar Eindhoven.

Ook PEC Zwolle-trainer John van 't Schip is onder de indruk van Angelino. "Het is nog steeds een beloftevolle speler. Hij is jong naar City gegaan en kwam vroeg bij het eerste te spelen. Hij haalde het niet, toen hebben ze hem uitgeleend. Hij doet het dit seizoen wel erg goed."