Analist Kraay junior te laat voor eigen wedstrijd: 'Makkelijk om boven te zitten'

Analist Kraay junior te laat voor eigen wedstrijd: 'Makkelijk om boven te zitten'

Gepubliceerd: maandag 2 april 2018 om 22:15ma 02-04-2018 om 22:15

Bij FC Lienden-trainer Hans Kraay junior kwam het stoom uit de oren na de Tweede Divisie-wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. FC Lienden verloor met 2-0 in de Bollenstreek en verdediger Jordi Balk kreeg een kwartier voor tijd een rode kaart.

Kraay junior sprak na afloop van een 'correcte tackle' en haalde vervolgens snoeihard uit naar scheidsrechter Sam Dröge. "Meneer Dröge zit gewoon te lachen! Hij loopt met een smile op zijn gezicht alsof hij met zijn vrouw op de Bahama's is, dat vind ik nog het meest vervelende. Hij mag een fout maken, maar hij moet niet gaan lachen. Dat vind ik jammer", reageert hij tegenover FOX Sports.

De Lienden-trainer had overigens de eerste 25 minuten van de wedstrijd gemist, omdat hij namens FOX Sports de Jupiler League-wedstrijden van Tweede Paasdag aan het analyseren was. Kraay junior zag er echter een voordeel in dat hij pas na rust op de bank plaats kon nemen. "Het was wel makkelijk om van bovenaf te kijken. Dan zie je precies hoe de tegenstander speelt en hoe wij ze pijn kunnen doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws