'Lozano in belangstelling Juventus: PSV'er moet vertrek Dybala opvangen'

'Lozano in belangstelling Juventus: PSV'er moet vertrek Dybala opvangen'

03-04-2018 23:33
87

Hirving Lozano staat in de belangstelling van Juventus. De Mexicaan van PSV is in beeld om een eventueel vertrek van Paulo Dybala op te vangen.

Dat melden zowel Italiaanse als Mexicaanse media. Dybala wordt gelinkt aan vrijwel de volledige Europese top en mocht de Argentijn daadwerkelijk een transfer maken, dan komt Lozano van PSV in beeld. De aanvaller maakte vooral in de eerste helft van dit seizoen furore en heeft inmiddels veertien goals en tien assists achter zijn naam staan. Die statistieken zijn bekend in Italië, want Juventus heeft hem in het vizier.

De Oude Dame lijkt echter niet de enige club die Lozano op de lijst heeft staan, want in een eerder stadium is de linkspoot al gelinkt aan diverse Premier League-clubs, waaronder Arsenal. Ook Borussia Dortmund en een aantal Spaanse clubs jagen naar verluidt op hem.

Door het indrukwekkende debuutseizoen van Lozano, vreest men bij PSV dat de Mexicaan al na één seizoen vertrekt uit Eindhoven. Helemaal als Lozano met Mexico schittert op het aankomende WK. In de wandelgangen worden bedragen van rond de veertig miljoen euro genoemd.