Locadia 'helemaal van slag' door flitstransfer: 'Waarom zou er een club komen?'

Locadia 'helemaal van slag' door flitstransfer: 'Waarom zou er een club komen?'

04-04-2018 10:24
14

Jürgen Locadia stond met zijn bek vol tanden toen hij in januari te horen kreeg dat Brighton & Hove Albion miljoenen euro's voor hem op tafel wilde leggen. In de Verenigde Staten kreeg de spits te horen dat Brighton zelfs al akkoord was met zijn toenmalige werkgever PSV. 

"Het is heel snel gegaan, man. PSV was in Orlando en ik stond op het veld voor mijn revalidatie. Normaal mag je je telefoon niet mee, maar ik had muziek op tijdens het lopen", blikt Locadia terug met Voetbal International. 

Wedden

Meer odds

"Ik kreeg op donderdag een bericht van mijn zaakwaarnemer: Bel me… Toen ik hem aan de lijn had, zei hij dat er een akkoord was tussen PSV en Brighton. Ik geloofde hem totaal niet, ik was geblesseerd, dus waarom zou er nu een club komen? Maar hij was serieus."

"We zouden vrijdag gaan kijken en op zaterdag het contract ondertekenen en toen hing hij op. Tja, vanaf dat moment was het natuurlijk storm in mijn hoofd. Ik mocht ook eerder naar huis, had mijn kop er niet meer bij. Ik was helemaal van slag. Premier League. Spelen tegen Manchester United, Arsenal en Liverpool. Het walhalla voor iedere voetballer."