Feyenoord blijft droomclub van Groningen-versterking: Vaak naar De Kuip

Feyenoord blijft droomclub van Groningen-versterking: "Vaak naar De Kuip"

04-04-2018 16:12
13

Ahmad Mendes Moreira is dolblij met zijn transfer naar FC Groningen. Feyenoord blijft echter de droomclub van de 22-jarige aanvaller, die na dit seizoen overkomt van de amateurs van Kozakken Boys.

Mendes Moreira komt uit Schiedam en speelde enkele jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord. "Ik ben nog steeds Feyenoord-supporter en dit seizoen ben ik ook al vaak naar De Kuip geweest. Al heb ik me de laatste maanden ook in FC Groningen verdiept en is dat ook wel mijn 'cluppie' geworden. Ik kan echt niet wachten om te beginnen", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

Mendes Moreira zette woensdag zijn handtekening onder een éénjarig contract, met een optie voor nog eens twee jaar. Hij volgt het spoor van Kozakken-trainer Danny Buijs. "Danny kaartte in een gesprek met technisch manager Ron Jans aan dat hij wel twee spelers wist die interessant waren voor de club. Er zijn in totaal drie scouts komen kijken. Ron Jans is zelf ook een keer langs geweest en ze waren overtuigd dat ik genoeg kwaliteiten heb om daar te kunnen voetballen."

Lees ook: FC Groningen presenteert eerste zomeraanwinst: "Een grote overstap"