'Brands gaat 'tandem-constructie' aan met voorganger,  Everton laat niets los'

'Brands gaat 'tandem-constructie' aan met voorganger, Everton laat niets los'

06-04-2018 08:09
24

Marcel Brands lijkt hard op weg om PSV te verruilen voor Everton, maar gaat het vermoedelijk niet alleen voor het zeggen krijgen op Goodison Park. Volgens The Daily Mail gaat de Brabander vanaf komend seizoen samenwerken met Steve Walsh, de huidige technisch directeur van Everton.

Walsh ligt al het hele seizoen onder vuur nadat hij een teleurstellende transferzomer beleefde met Everton. The Toffees haalden voor ruim 150 miljoen euro aan versterkingen binnen, maar spelers als Davy Klaassen en Sandro Ramirez konden niet voldoen aan de verwachtingen. Naar verwachting zou Walsh plaats moeten maken voor Brands, maar The Daily Mail bericht dat de twee samen gaan werken in een zogeheten 'tandem-constructie'.

Everton wil nog geen nieuws met betrekking tot Brands naar buiten brengen. Naar verwachting willen beide partijen dit pas doen als PSV het kampioenschap veilig heeft gesteld én als Everton zich definitief verzekerd heeft van nog een jaar Premier League-voetbal. De club staat negende in de Premier League en heeft, met nog zes wedstrijden te spelen, twaalf punten meer dan nummer achttien Southampton.