Heuglijk nieuws voor Ajax en Dolberg: rentree in selectie na lange absentie

Heuglijk nieuws voor Ajax en Dolberg: rentree in selectie na lange absentie

07-04-2018 15:30
15

Na een afwezigheid van ruim drie maanden maakt Kasper Dolberg zijn rentree in de wedstrijdselectie van Ajax. De twintigjarige spits is door trainer Erik ten Hag opgenomen in de negentienkoppige selectie voor het thuisduel met Heracles Almelo van zondagmiddag.

Dolberg raakte op 24 december, tijdens het thuisduel met Willem II, geblesseerd. Sindsdien speelde de international van Denemarken geen minuut meer. Afgelopen week hervatte Dolberg de training en nu is de aanvaller dus ook weer in staat om in actie te komen voor de nummer twee van de Eredivisie. 

Ten opzichte van de ontmoeting met FC Groningen van afgelopen week is er door Ten Hag een aantal wijzigingen doorgevoerd in de wedstrijdselectie. Noa Lang en Kaj Sierhuis ontbreken en Max Wöber (weer fit) en Noussair Mazraoui zijn toegevoegd. Joël Veltman is geschorst en doet sowieso niet mee tegen Heracles. 

De volledige wedstrijdselectie van Ajax
Andre Onana, Kostas Lamprou, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Luis Orejuela, Nico Tagliafico, Rasmus Kristensen, Mitchel Bakker, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Siem de Jong, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Justin Kluivert en Noussair Mazraoui