'Real-toekomst Zidane afhankelijk van CL: Premier League-manager staat al klaar'

'Real-toekomst Zidane afhankelijk van CL: Premier League-manager staat al klaar'

08-04-2018 08:14
30

Jürgen Klopp mag dromen van een overstap naar Real Madrid. De Spaanse grootmacht ziet in de Liverpool-manager de geschikte opvolger van Zinedine Zidane, mocht die aan het einde van het seizoen vertrekken.

Dat meldt The Sun. De toekomst van de Fransman is onduidelijk. Alleen een nieuwe Champions League-titel lijkt hem op het paard te kunnen houden in het Estadio Santiago Bernabéu na een teleurstellende campagne in de Primera Division. Real staat derde met een achterstand van zestien punten op koploper FC Barcelona.

In de Champions League is de Koninklijke hard op weg naar de halve finale na een 0-3 zege op Juventus in de heenwedstrijd. Een derde titel op rij in het miljardenbal zou de kansen van Zidane doen keren, maar anders moet hij vrezen voor een vertrek. In dat geval staat Klopp klaar, aldus de boulevardkrant.

De Duitser heeft bij Borussia Dortmund en Liverpool bewezen dat hij teams naar de Europese top kan leiden. Hij is ook in beeld bij Bayern München, maar de interesse van Real is het meest concreet.