Engels avontuur lonkt: Als je ziet wat hij voor PSV betekend heeft...

Engels avontuur lonkt: "Als je ziet wat hij voor PSV betekend heeft..."

08-04-2018 12:00
29

De overstap van Marcel Brands naar Everton is nog zeker geen gelopen koers. 'Het gevoel' moet helemaal goed zijn voor de directeur voetbalzaken van PSV. Toon Gerbrands, algemeen directeur in Eindhoven, vertelde dat zondagochtend bij FOX Sports-show De Tafel van Kees. 

Gerbrands bevestigde dat Brands een aanbieding op zak heeft van de Premier League-club. "Als Marcel meldt dat hij daadwerkelijk die kant op wil en Everton meldt zich ook, dan zien we wel verder", aldus Gerbrands.

Wedden

Meer odds

"Als je Marcel Brands kent, dan is het nog geen gelopen koers. Zijn gevoel moet honderd procent kloppen als hij zo'n nieuwe stap zou willen maken. En anders zegt hij gewoon nee."

De directeur snapt de flirt tussen Brands en Everton. "Als je ziet wat hij voor PSV betekend heeft... Op een gegeven moment komt er een dusdanige kans voorbij, dat we op tijd met elkaar moeten gaan praten. Bij ons wordt het intern altijd direct gedeeld zodra iemand door een club wordt benaderd - ook al is het antwoord nee."

Het is zeker niet de eerste keer dat The Toffees belangstelling tonen voor Brands, weet hij. Vorig jaar en een halfjaar geleden klonken er ook al geruchten. "Hij is menig keer gebeld, voornamelijk door Engelse clubs. Hij is een populaire technisch manager in het buitenland."

Lees ook: PSV bevestigt: Brands heeft aanbieding op zak en 'denkt na' over Engels avontuur