PSV bevestigt: Brands heeft aanbieding op zak en 'denkt na' over Engels avontuur

PSV bevestigt: Brands heeft aanbieding op zak en 'denkt na' over Engels avontuur

08-04-2018 10:27
73

Everton is met Marcel Brands in gesprek over een zomerse overstap naar Engeland. De directeur voetbalzaken van PSV 'denkt na' over de aanbieding uit de Premier League. Toon Gerbrands, algemeen directeur in Eindhoven, vertelde dat zondagochtend bij FOX Sports-show De Tafel van Kees. 

Hoewel PSV op de hoogte is van de concrete belangstelling vanuit Liverpool voor Brands, heeft Everton zich officieel nog niet gemeld. Waarschijnlijk gebeurt dat op korte termijn. 

Wedden

Meer odds

Eerder deze week kwam Sky Sports op de proppen met het nieuws dat de overstap van Brands naar Goodison Park al zo goed als rond was. In het Philips Stadion zou zelfs al een vergadering belegd zijn om te praten over een opvolger van de voormalig technisch directeur van AZ en RKC Waalwijk.

Dat nieuws bleek voorbarig. Van zeer concrete interesse van Everton is dus wel degelijk sprake. Brands is sinds 2010 bij PSV verantwoordelijk voor het technische beleid. In het buitenland heeft hij een goede naam opgebouwd, onder meer omdat hij in de loop der jaren tal van PSV-spelers voor de hoofdprijs wist te verkopen. 

Lees ook: Een leven na Marcel Brands: zes interessante kandidaat-opvolgers voor PSV