PEC Zwolle vangt bot: 'Hij heeft een prima contract. Moet wel wat tegenover staan'

PEC Zwolle vangt bot: 'Hij heeft een prima contract. Moet wel wat tegenover staan'

09-04-2018 17:58
49

Excelsior is voorlopig niet van plan om Mike van Duinen zomaar te laten gaan. PEC Zwolle volgt de spits met bovengemiddelde interesse en heeft zelfs al een bod gedaan, maar hebben nog niet aan wensen van de Kralingers kunnen voldoen.

"Het is heel simpel: als ze wat willen, zullen ze ver moeten gaan. Verder dan ze nu hebben voorgesteld", vertelt algemeen directeur Ferry de Haan aan Voetbal International over de toenaderingspogingen vanuit Zwolle. De Haan heeft geen vraagprijs voor Van Duinen bepaald en wacht af of PEC terugkomt met nog een bod. "Als er een bedrag komt waarvan wij vinden dat we daar serieus over na moeten denken, dan zullen we dat doen. Maar het contract Van Duinen loopt nog een seizoen door en hij heeft een prima contract bij ons. Er zal wat tegenover moeten staan."

De Excelsior-directeur heeft nog altijd goede hoop dat Van Duinen gewoon in Rotterdam blijft. "Het is duidelijk dat wij hem er graag bij houden. Dat zou betekenen dat we onze hele as intact kunnen houden. Wij hebben de overtuiging dat we volgend seizoen weer een stap kunnen maken." De oud-verdediger van Feyenoord weet dat Van Duinen eigenlijk een stap hogerop wil maken. "Het is aan ons te laten blijken dat hij de stap hogerop ook hier met ons kan maken."

Lees ook: PEC Zwolle brengt bod uit op spits: Nijkamp bevestigt poging