Real Madrid-vertrek met klem ontkend: 'Journalisten schrijven zomaar wat op'

Real Madrid-vertrek met klem ontkend: 'Journalisten schrijven zomaar wat op'

10-04-2018 19:11
13

Gareth Bale is absoluut niet van plan om te vertrekken bij Real Madrid, beweert zijn zaakwaarnemer. De man van honderd miljoen uit Wales is geen onomstreden basisspeler bij De Koninklijke en zou bovendien geen beste relatie hebben met trainer Zinedine Zidane.

Zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett doet de verhalen over een mogelijk vertrek uit Madrid echter af als onzin. "Gareth houdt van Real Madrid en Real Madrid houdt van Gareth", vertelt de belangenbehartiger aan ESPN. "Dit soort verhalen wordt alleen maar geschreven door journalisten die geen idee hebben wat er speelt. Ze schrijven zomaar wat op en hechten er geen waarde aan of het juist is."

Wedden

Meer odds

Feit is echter dat de 28-jarige Bale niet onomstreden is in het Estadio Santiago Bernabeu. De linkspoot kampt regelmatig met kleine blessures en begon tijdens de Champions League-wedstrijden tegen Paris Saint-Germain en Juventus op de bank. Hoewel hij tijdens de stadsderby tegen Atlético Madrid wél negentig minuten lang op het veld stond, kreeg Bale forse kritiek van Real Madrid-icoon Jorge Valdano te verwerken.