Van het Feyenoord-toneel verdwenen: 'Zullen het denk ik daarop gooien, bullshit'

Van het Feyenoord-toneel verdwenen: 'Zullen het denk ik daarop gooien, bullshit'

11-04-2018 07:10
28

Michiel Kramer geeft toe dat hij er geen moeite mee had dat Nicolai Jörgensen hem voorbijstreefde bij Feyenoord, maar wel dat hij helemaal geen minuten meer maakte. De huidige spits van Sparta verdween volledig van het toneel.

"Ik dacht dat ik wel een beetje waardering had verdiend na dat eerste seizoen waarin ik zestien keer scoorde en beslissend was in de bekerfinale, maar dat blijkt dan tegen te vallen. Dat was wel waarmee ik moeite had", zegt Kramer tegen Voetbal International.

De reden dat Kramer niet meer speelde, weet hij niet. "Moet je bij hen zijn, weet ik niet. Ze zullen het vermoedelijk gooien op dat ik niet hard kon of wilde trainen, maar dat is zo'n bullshit, joh. Ik train bij Sparta hetzelfde als bij Feyenoord en hier zijn ze heel tevreden. Ik geef wel toe dat ik er bij Feyenoord op een gegeven moment goed klaar mee was en dat toen heb laten blijken. Niet slim, maar zo zit ik dan ook weer in elkaar."

Kramer geeft toe dat hij vaak genoeg naar Giovanni van Bronckhorst wilde stappen. "Ook ik word rustiger, ben vader en moet mijn kinderen het goede voorbeeld geven. Alleen weet ik ook zeker dat ik het honderd procent wél had gedaan als ik geen kinderen zou hebben gehad. Dan was ik erop geklapt."

"Echt, dat vaderschap heeft mij een beter persoon gemaakt. Het stemmetje in mijn hoofd dat zei: Niet doen, begon het steeds meer te winnen van de stem die vertelde dat ik met deuren moest gaan slaan. Op zich is dat wel een mooie ontwikkeling geweest."