'Drie Eredivisie-clubs willen 'verbannen' verdediger overnemen van ADO Den Haag'

'Drie Eredivisie-clubs willen 'verbannen' verdediger overnemen van ADO Den Haag'

12-04-2018 09:51
31

ADO Den Haag gaat toch om de tafel met verdediger Shaquille Pinas, die uit zijn contract loopt. De twintigjarige stopper werd in februari nog uit de selectie verbannen nadat gesprekken over een nieuw contract op niets uitliepen.

Trainer Fons Groenendijk en manager voetbalzaken Jeffrey van As lieten toen nog weten dat ze 'geen tijd' meer in de veeleisende Pinas wilden steken. Voetbal International meldt donderdagochtend echter dat beide partijen na het weekend alsnog met elkaar in gesprek gaan.

Wedden

Meer odds

Of Pinas bij ADO wil blijven, is echter nog maar de vraag. Volgens VI staat de verdediger in de belangstelling van drie Eredivisie-clubs: AZ, FC Utrecht en FC Twente. Het drietal kan Pinas na het seizoen inlijven zonder een transfervergoeding te hoeven betalen. Naar verluidt vreest ADO voor de interesse van buitenaf en wil het Pinas alsnog proberen te behouden.

De stopper kwam afgelopen zomer op amateurbasis over van FC Dordrecht en debuteerde in december op bezoek bij PSV (3-0 nederlaag). Sindsdien heeft hij in totaal vijf competitiewedstrijden namens ADO op zijn naam gezet.