Veltman maakt buiging: 'Als je kampioen bent, ben je toch echt de beste ploeg'

Veltman maakt buiging: 'Als je kampioen bent, ben je toch echt de beste ploeg'

13-04-2018 20:45
40

Joël Veltman vindt nog steeds dat de selectie van Ajax meer individuele kwaliteit herbergt dan PSV. De aanvoerder van de Amsterdammers maakt desondanks een pas op de plaats.

"We zijn het hele seizoen in de achtervolging. Ik kan wel roepen dat wij de beste selectie hebben, maar dan word je met de neus op de feiten gedrukt. En die geven weer dat we zeven punten achterstaan", zegt Veltman tegen Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Uiteindelijk heeft PSV er meer gestaan op de momenten dat het moest dan wij. Dan kan je wel over individuele kwaliteiten praten, maar dat heeft weinig zin. Als je kampioen bent, ben je toch echt de beste ploeg van dat seizoen", aldus de verdediger, die het titelfeestje van PSV in ieder geval wel wil uitstellen.

"De topper tegen PSV heeft nu een extra lading. Zij kunnen kampioen worden tegen ons. Dat willen we never nooit laten gebeuren. Je wil niet meemaken dat wij het veld aflopen en zij aan het springen en feesten zijn omdat ze kampioen zijn. Dat gevoel heeft volgens mij wel iedereen bij ons."