Assaidi door het stof na dreun in Den Haag: 'Wat moet ik zeggen? Pijnlijk'

Assaidi door het stof na dreun in Den Haag: 'Wat moet ik zeggen? Pijnlijk'

15-04-2018 10:52
23

Na afloop van het uitduel met ADO Den Haag (2-1) was Oussama Assaidi schuldbewust. Door knullig balverlies van de aanvaller op eigen helft wist ADO vlak voor de pauze 1-1 te maken. In de tweede helft ging hekkensluiter Twente kopje onder. 

"Ik neem die fout op mij. In goede tijden een man en in slechte tijden een man", zei Assaidi na de wedstrijd tegen RTV Oost"Ik hoor die bal gewoon weg te schieten. Het mag nooit zo zijn dat dat de mokerslag is. Je speelt profvoetbal."

"Ik denk dat er in de eerste helft meer in had gezeten. Dan heb ik een beetje makkelijk balverlies en dan valt die goal eruit", vervolgde de pingelaar. "Dan is er eigenlijk nog niets aan de hand. Dan schiet-ie van zo ver en gaat ie voor mij ongelukkig erin", doelde Assaidi op de 1-1 van Björn Johnsen. 

Met nog slechts drie duels te spelen heeft Twente een achterstand van vier punten op nummer zeventien Sparta. "Het is een rotseizoen. Een pijnlijk seizoen. Er is zoveel gebeurd dit jaar. Wat moet ik zeggen? Het is gewoon pijnlijk."

"Zo'n seizoen telt voor vier, vijf jaar. Het is gewoon zuur. Maar zolang het nog kan. We hebben nog drie wedstrijden. Daar gaan we vol voor. En dan maar hopen."