Trappende Kramer in problemen: Ik denk dat Sparta hem weg gaat sturen

Trappende Kramer in problemen: "Ik denk dat Sparta hem weg gaat sturen"

16-04-2018 07:34
22

Michiel Kramer moet weggestuurd worden door Sparta. Dat stelt oud-trainer Rob Jacobs, die zich mateloos ergert aan het gedrag van de spits.

Kramer kreeg zaterdagavond rood voor een trap in het gezicht van Vitesse-speler Alexander Büttner. "Als je dan zo aangepakt wordt door Büttner, moet je alleen maar wachten wat een scheidsrechter doet. Dan heb je kans dat zij met tien man komen te spelen", aldus Jacobs tegen RTV Rijnmond. "Je gaat niet reageren met een trap in iemands gezicht. Dat doe je toch niet? Maar dat hoort bij Kramer, ik weet niet wat dat is."

Het is nog niet duidelijk voor hoeveel wedstrijden Kramer wordt geschorst. Afgelopen weekend werd gezegd dat zijn seizoen er mogelijk al opzit. Jacobs: "Ik denk dat Sparta hem weg gaat sturen. Dit kun je niet accepteren in zo'n fase van de competitie. Je benadeelt het elftal. Natuurlijk zal hij zeggen: het stond al 3-0. Maar hij had bij wijze van spreken de 3-3 kunnen maken. Hier moet je hem zwaar voor straffen en ik zou hem wegsturen. Weg."