Update: Gerbrands ontvangt excuses en bos bloemen vanuit Amsterdam

Update: Gerbrands ontvangt excuses en bos bloemen vanuit Amsterdam

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 19:21ma 16-04-2018 om 19:21

Edwin van der Sar heeft na PSV - Ajax (3-0) contact gezocht met Toon Gerbrands om zijn excuses aan te bieden. Dat meldt Het Parool maandag.

Van der Sar bood zijn excuses aan vanwege het vuurwerkincident in de tweede helft van PSV - Ajax. Na het derde doelpunt in Eindhoven gooiden supporters vanuit het uitvak fakkels in de vakken met PSV-supporters. De Ajax-directeur heeft inmiddels namens de club persoonlijk zijn excuses aangeboden aan Gerbrands, zijn collega van PSV.

Een woordvoerder van Ajax bevestigt aan Het Parool dat er onderzoek wordt gedaan naar de daders. "We gaan samen met PSV en politie onderzoeken wie dit vuurwerk heeft afgestoken en wie daarmee heeft gegooid", aldus de zegsman. Het vuurwerkincident zal ook voor Ajax consequenties hebben. "Zoals altijd bij dergelijke incidenten, zal dit een staartje krijgen."

Enkele uren na de nederlaag in Eindhoven werd de spelersbus van Ajax door supporters opgewacht bij de Johan Cruijff Arena. Daarbij kreeg Hakim Ziyech een duw. Van der Sar sprak de menigte toe.

Update 19.15 uur: Toon Gerbrands heeft bevestigd dat Edwin van der Sar zijn verontschuldigingen heeft aangeboden voor het gedrag van de Ajax-supporters. "Edwin van der Sar heeft vanochtend meteen gebeld met excuses voor gedrag Ajax-fans. En de eerste bos bloemen was ook van Ajax. Mooi gebaar", aldus Gerbrands aan het Algemeen Dagblad.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws