Publiekslieveling grijpt microfoon bij PSV-huldiging: Ik had niets voorbereid

Publiekslieveling grijpt microfoon bij PSV-huldiging: "Ik had niets voorbereid"

16-04-2018 21:30
18

Nicolas Isimat-Mirin geniet met volle teugen van het derde kampioenschap in vier jaar tijd met PSV. "Een goed feestje, daar hou ik wel van."

Emile van de Sande
EINDHOVEN

Wedden

Meer odds

"Het gevoel is geweldig, elke titel is wow", begint Isimat-Mirin in gesprek met deze website. De Fransman viert het uitbundig maar blijft van het pils af. "Ik drink niet, ik heb geen glaasje op. Ik was gewoon aan het genieten met iedereen. Mijn vriendin is er ook. Mijn familie kon niet komen, zij zitten nog in Parijs."

Andere spelers van PSV konden de verleidingen niet weerstaan en gaven zich over aan de in overvloed aanwezige Bavaria-glazen. Welke PSV'er heeft de meeste biertjes soldaat gemaakt tijdens het kampioensfeest? "Ik denk…niemand, haha. Nee, ik denk dat een aantal jongens wel ander soort water op hebben, hahaha. Ze hebben het geweldig naar hun zin en dat verdienen ze", vindt Isimat-Mirin. 

Sinds de huldiging van PSV in 2015 is de Franse verdediger immens populair. Ook tijdens de 2018-editie liet hij zien geen podiumvrees te hebben. "Ik heb het iets rustiger aan gedaan, maar wel hetzelfde liedje als drie jaar geleden. Het draait om kwaliteit, hè. Het was leuk om alles weer te delen met de fans. Ik had niets voorbereid, nee. Ik doe het allemaal spontaan. Ik had ook geen beelden teruggekeken vooraf, ik deed alles op basis van de herinneringen. Misschien hoopten de fans op iets nieuws, haha. Helaas."