'Mourinho wijst United-ster de uitgang; ook Blind en Martial op vertreklijst'

'Mourinho wijst United-ster de uitgang; ook Blind en Martial op vertreklijst'

17-04-2018 08:14
38

Manager José Mourinho wil de bezem door de selectie van Manchester United halen. Onder meer Paul Pogba mag vertrekken in wat een spectaculaire transferzomer lijkt te worden, meldt The Daily Mail.

Volgens de boulevardkrant is het geduld van Mourinho met de recordaankoop van United op. De naam van Pogba prijkt op een lijst van spelers die mogen vertrekken om het gat naar stadgenoot en Premier League-kampioen Manchester City te dichten. Dat zaakwaarnemer Mino Raiola de Fransman in de winter aanbood bij The Citizens was voor Mourinho de druppel.

De relatie tussen de twee raakte eerder dit seizoen al ernstig bekoeld, nadat Pogba op de bank werd gezet in het Champions League-tweeluik met Sevilla. De 25-jarige middenvelder werd zondag ook tegen West Bromwich Albion vroegtijdig naar de kant gehaald. In slechts vier van de laatste elf wedstrijden stond Pogba negentig minuten op het veld.

Manchester United-baas Ed Woodward is terughoudend om afscheid te nemen van Pogba, die voor liefst 105 miljoen euro werd overgenomen van Juventus, maar daar heeft Mourinho geen boodschap aan. Ook Daley Blind, Anthony Martial en Matteo Darmian staan op de vertreklijst.