Jong Ajax-uitblinker heeft aflopend contract: 'We zijn in onderhandeling'

Jong Ajax-uitblinker heeft aflopend contract: 'We zijn in onderhandeling'

17-04-2018 09:15
33

Ché Nunnely was maandagavond niet te houden voor de defensie van NEC. De negentienjarige buitenspeler van Jong Ajax maakt een uitstekende ontwikkeling door, maar heeft een aflopend contract in Amsterdam.

"Ja, dat klopt", reageert Nunnely tegenover ELF Voetbal. "Maar er is sprake van dat ik ga verlengen. Ik ben in onderhandeling met de club en ik verwacht dat we daar wel uit gaan komen." Eerst wil hij het seizoen in stijl besluiten met de titel in de Jupiler League. "We hebben het in eigen hand. Nog twee mooie wedstrijden te gaan. Die moeten we ingaan zoals vandaag. Dan zijn we over anderhalve week kampioen. Dat zou echt fantastisch zijn."

Nunnely kreeg tijdens het inhaalduel met NEC (1-0) een publiekswissel, nadat hij de assist had gegeven op doelpuntenmaker Dennis Johnsen. Al was dat niet helemaal zijn bedoeling. "Mijn voorzet was inderdaad op Mateo Cassierra bedoeld. Het was goed om te zien dat Dennis mee was gelopen. Hij maakt het daarna prachtig af."

Calvin Verdonk had de handen vol aan Nunnely. "Ik moest diverse keren flink incasseren. Gelukkig heb ik er geen schade aan overgehouden." In de 69e minuut leek de ex-Feyenoorder met rood te moeten vertrekken na een charge op Nunnely, die alleen op doelman Joris Delle af kon. "Ik kreeg een flinke beuk en dacht ook aan rood. Toen ik op de grond lag, zag ik dat de scheidsrechter geel trok. Ik begreep dat niet."